Vrijwilligers sluiten het jaar af met een zelfgemaakte pizza

Het eerste jaar van de Techniek Brouwerij zit erop en wat zijn wij trots! We hebben een prachtig workshopprogramma neergezet waarin we leerlingen enthousiast hebben kunnen maken voor techniek. Dit succesvolle eerste jaar hadden we niet kunnen realiseren zonder de tomeloze inzet van onze vrijwilligers.

Onze vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt om inspirerende workshops te geven doordat zij allen hun eigen expertise meebrachten. De Techniek Brouwerij is hen enorm dankbaar voor hun inzet. Arno, Mirjam, Ron, Daan en Jeroen, hartelijk dank voor jullie inzet dit workshopjaar. We hopen nog lang gebruik te mogen maken van jullie kwaliteiten.

Naast de vrijwilligers heeft onze Techlab-instructeur Jan van Leeuwen ook uitstekend werk geleverd door een mooi programma samen te stellen en de vrijwilligers in te zetten op hun kwaliteiten. Samen vormden ze een topteam!

Om dit fantastische jaar af te sluiten, hebben onze vrijwilligers genoten van een welverdiende avond waarbij ze zelf pizza’s hebben gemaakt. Het was een heerlijke manier om een succesvol jaar samen af te ronden en elkaar te bedanken voor de inzet en samenwerking.

Mocht je dit lezen en enthousiast raken om ook vrijwilliger te worden bij de Techniek Brouwerij? Stuur dan gerust een e-mail naar info@detechniekbrouwerij.nl om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen met jou nog meer leerlingen te inspireren voor techniek!


Techniek Brouwerij Team

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *