Roos onthult nieuwe logo van de Techniek Brouwerij

Met trots kondigde de Techniek Brouwerij deze week hun nieuwe logo aan, ontworpen door Roos van de St. Bernardusschool. Roos, een getalenteerde leerling uit de gemeente Epe, won de wedstrijd voor basisscholieren met haar creatieve ontwerp.

De wedstrijd werd georganiseerd om jonge leerlingen te betrekken bij de Techniek Brouwerij en hen uit te dagen hun creativiteit en technische vaardigheden te gebruiken. Roos’ winnende ontwerp werd gekozen uit vele inzendingen vanwege haar originele en goed uitgewerkte ideeën.

Als beloning voor haar prestatie kreeg Roos een bijzondere prijs: een foodtruck van de RSG N.O-Veluwe, waarmee ze haar klasgenoten trakteerde op een pannenkoekenfeest. Onder het genot van vrolijke muziek bakte Roos samen met haar vrienden Eva, Cobijn en Casper stapels heerlijke pannenkoeken. De hele klas genoot van deze smakelijke traktatie en de feestelijke sfeer.

De onthulling van het nieuwe logo markeert een belangrijke stap voor de Techniek Brouwerij, die blijft streven naar innovatieve en educatieve manieren om kinderen te inspireren. Het enthousiasme en de betrokkenheid van jonge talenten, zoals Roos, laten zien dat de toekomst van techniek en creativiteit in goede handen is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *